Bästa respektive sämsta?

Ja vad är Tobbes bästa respektive sämsta sida? När jag träffade Tobbe för första gången fick jag faktiskt ett ganska bra intryck men jag vet från säkra källor att detta inte annars är hans bästa sida, att kunna ge just ett bra första intryck. Men å andra sidan är det många som har ändrat åsikt med tiden när Tobbe har blivit lite varm i kläderna, slappnat av och vågat visa den fina sidan av sig själv som han faktiskt har.
Vad har du att berätta om Tobbe, hur var ditt första möte och är det kanske där skon klämmer när det gäller att hitta den rätta för Tobbe eller är det efter några dater som det spricker?

The Summer of Tobi 2009

Det här sa Tobbe själv om sin sommar när jag ringde upp....

Cupido har nog rätt i att årets sommar inte har varit någon höjdare. Kan det vara så att min "kavorka" börjar avta?
Sommaren började i alla fall väldigt dåligt med ett svek av en tjej, och kanske satte det i? Sen är det även lite märkligt att en massa gamla pinglor helt plötsligt blir med barn samtidigt, som L, A och N...
Och så det gamla vanliga problemet med att dom bästa redan är upptagna.
Jag har även fått erbjudanden om att vara med i två olika dejting-program i tv: Dagens man och Mommas boys - men tackat nej.
Ett säkert sätt att ragga är annars att vara ute och spela, då brukar det liksom gå av sig själv. Men även på denna front har det varit rätt lugnt i sommar jämfört med tidigare.
Kan det vara så illa att tryckarna på klassåterträffen och midsommarhånglet med Martin Ulfsbo är mina största amorösa upplevelser denna sommar?
Nja, man blev ju i vanlig ordning överfallsupphånglad på Hultsfred och så var det en vinkväll som var ganska trevlig. Sen finns det även en liten incident jag inte törs berätta om...eller två förresten, när jag tänker efter.
Precis som Cupido nämnde var det även en sommarkväll som innefattade nattligt nakenbad med allt vad det innebär.
Den tjej jag snackat mest med är faktiskt Wee, men det är mest via msn eftersom hon bor i Bangkok.
Och sen dök det även upp en stalker på SGG, som efter att hon utnyttjat mitt berusade tillstånd har fortsatt att mejla, ringa och sms:a.
Har jag glömt nåt? Hur som helst har det varit en tämligen händelsefattig sommar när det gäller erotik, men det är jag beredd på att ändra på nu i höst.
 

Hur gick sommaren?



Nja, i ärlighetens namn så gick det väl inget vidare. Ingen tjej och definitivt ingen fru. Jag får faktiskt en känsla av att den här sommaren var den "sämsta" på länge eller har jag kanske fel? Visst har det blivit ett och annat hångel och trevliga nakenbad för Tobbe men inget som har lett vidare till något som kanske skulle kunna hålla i mer än två veckor. Nej, jag får helt enkelt ringa Tobbe och fråga hur han själv utvärderar denna sommar, varför är han fortfarande singel? Har han helt enkelt gett upp?

*Cupido*

RSS 2.0