Då har det sats i rullning...

Dags att sprida ryktet att det finns en ledig hunk i stan som söker fru.
Snart kommer det en intervju med Tobbe så att han själv får komma till tals och berätta vad  det är han söker hos en livspartner, så håll ut!


Var är hon?

Var är hon?

Namn: Tobbe
Status: Singel

Tobbe söker fru!

Hej!
Nu undrar ni säkert vad det här är för någonting och om det är på allvar? Låt mig förklara...
   Tobbe är en god vän till mig sen några år tillbaka och under dessa år har jag lärt känna den fantastiska kille han verkligen är, men har även upptäckt att han har lite svårt att "marknadsföra" sig själv där ute i den tuffa singelvärlden. Antingen lägger han ribban för lågt och får tag på diverse ruggugglor eller så blir han  för nervös när det verkligen gäller vilket kan leda till överentusiasm och ibland även smått opassande kommentarer.
   Men det är inte alltid så lätt att vara i sitt esse just den där kvällen när man ska gå på den första daten. Man har fjärilar i magen, svetten rinner, kläderna passar inte och man är orolig för om planerna för kvällen kommer att klaffa. Vad ska man prata om, ska jag betala, plus mycket annat som kan gå runt i huvudet. 
   Tobbe har varit på dater, han har även haft förhållanden men han har ännu inte hittat den där tjejen som han skulle vilja tillbringa resten av sitt liv med eller så har hon inte hittat honom. Jag vet vilka goda sidor han har och vad han kan erbjuda en eventuell framtida fru nu gäller det bara att även ni får möjligheten att upptäcka detta också, och det är här jag kommer in i bilden. 
   I och med att Tobbe inte har lyckats hitta en fru på egen hand har jag därför startat upp denna blogg för att se om jag kan utöka hans chanser till att finna den äkta kärleken. Hur detta exakt ska gå till vet jag inte riktigt än men jag kommer att presentera Tobbe allteftersom och sedan får ni helt enkelt bara hänga med och se var detta slutar.
   Vad jag förväntar mig av er läsare är givetvis att ni funderar över om denna kille kan passa någon av era vänner eller är han rent av drömmannen för dig? 

*Cupido*
  


RSS 2.0